Ultimele Noutati

latest_post_img
S-a finalizat prima etapă a restaurării monumentului ” Memorialul Renașterii - Glorie Eternă Eroilor și Revoluției Române din Decembrie 1989”

Primăria Municipiului București prin Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public a finalizat prima etapă a restaurării Monumentului ”Memorialul Renașterii - Glorie...

Read All
latest_post_img
Anunț privind acordarea unor granturi de sprijin al activității galeriilor de artă din București

Primăria Municipiului București, prin Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public și Centrul Cultural Expo Arte, anunță lansarea unei proceduri de selectare a galeriilor...

Read All
latest_post_img
Achiziția serviciilor de elaborare a Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și proiect tehnic pentru obiectivul Regele Ferdinand I Intregitorul.

Pe site-ul www.e-licitatie.ro a fost publicat anuntul publicitar nr. ADV1145344 din 08.05.2020.

Read All

Monuments

About AMPT

Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic – AMPT este un serviciu public de interes local al Municipiului București, persoană juridică de drept public, finanțată din subvenții de la bugetul local al Municipiului București și din venituri proprii. AMPT a fost înființată în anul 1999, prin Hotărârea nr. 85/08.04.1999 a Consiliului General al Municipiului București.

Monument Map

Newsletter