CONCURS DE FOTOGRAFIE, ÎN BUCUREȘTI – OCHIUL MAGIC

PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI, PRIN ADMINISTRATIA MONUMENTELOR SI PATRIMONIULUI TURISTIC,
II INVITA PE BUCURESTENI, FOTOGRAFI PROFESIONISTI SAU AMATORI, SA PARTICIPE, IN PERIOADA 17-25 MAI, LA CONCURSUL DE FOTOGRAFIE, “OCHIUL MAGIC”, O COMPETITIE CARE ISI PROPUNE SA PROMOVEZE ORASUL BUCURESTI.

Orice persoana care are un telefon cu camera foto, un aparat foto sau un aparat foto profesionist se poate inscrie in concurs.

La sfarsitul concursului vor fi premiati 400 de fotografi, iar fotografiile lor vor contribui la realizarea unui album special care va fi lansat de Municipalitate pentru promovarea Capitalei.

Competitia va demara concomitent cu evenimentul Noaptea Albă a Muzeelor ( 17/18 mai 2014), insa inscrierile au inceput deja pe site-ul http://www.ochiul-magic.ro , pentru vorbitorii de limba romana si pe http://www.magiceye.com.ro , pentru sectiunea international. Inscrierea se poate face on-line, pe site, sau pe 17 si 18 mai la Pavilionul ce va fi instalat in Piata George Enescu din Capitala ( Atheneul Roman).

NOTA:

Pentru concurs au fost delimitate mai multe zone din Bucuresti, fiecareia fiindu-i asociata o culoare: roşu, verde, galben, albastru sau negru. Fiecarui participant i se va atribui o zona din Capitala, iar cel putin doua din cele trei fotografii care vor fi supuse jurizarii vor fi realizate in zona atribuita.

Pe 25 mai vor fi premiati cei 400 de castigatori, care ulterior isi vor regasi numele in Albumul Oficial al Municipiului Bucuresti.

Participantii isi vor putea ridica legitimatiile de concurs in zilele de 17 si 18 mai, iar 21 mai, ora 24.00, este data limita pana la care vor fi prezentate spre jurizare fotografiile.